ONZE DIENSTEN

Van den Eede Kristof biedt u keuze uit een waaier aan kwalitatieve siersmeedijzeren poorten al dan niet voorzien hout. Wij maken ook bijhorende afslutingen. Dit alles zorgt ervoor dat uw veiligheid en privacy gewaarborgd blijven. Zowel rustieke, sierlijke als strakke, moderne ontwerpen zijn mogelijk alsook automatisatie en videofonie voorzien worden.

Poorten en hekwerk

OFFERTE AANVRAGEN
Geniet u graag zorgeloos en in stijl van uw terras of balkon, dan zorgen wij graag voor een bijpassende balustrade. Zowel binnen als buiten zorgen deze voor een meerwaarde van uw woning. Ook voor trapleuningen en handgrepen kan u beroep op ons doen. Bekijk gerust ons reeds geleverde werk.

Balustrades, trapleuningen en handgrepen

OFFERTE AANVRAGEN
Stalen ramen en deuren lenen zich in elk interieur. Woont u nu in een landelijke villa of een moderne loft, een stalen deur zorgt voor dat tikkeltje meer. Wij kunnen ook oplossingen bieden voor beveliging van deuren en ramen.

Stalen ramen, stalen deuren, deur-en raamgrillen

OFFERTE AANVRAGEN
Verder kan u bij ons terecht voor allerhande constructies en smeedwerken naar wens. Zoekt u een manier om zo lang mogelijk buiten te genieten of wilt u uw bezoek aan uw deur beschut tegen regen en wind ontvangen, bekijk dan zeker eens onze terrasoverkappingen en deurluifels. Graag een exclusief uithangbord voor uw zaak? Neem dan contact met ons op. Ook werken we niet alleen met metaal maar ook met inox en aluminium. Laat u inspireren door onze portfolio. Wij zorgen voor een vakkundige realisatie van uw project.

Siersmeedwerk

OFFERTE AANVRAGEN